søndag 25. august 2013

Vivi Nova vs. Kanger Protank

Tenkte jeg skulle prøve å forklare forskjellen mellom Vivi Nova'en og Kangertech Protank.

Vivi Nova

For det første har Vivi Nova tanken topp coil med lang veke, Det vil si at coilen ligger i toppen av tanken, og veken henger ned nesten til bunn av tanken. Vekens oppgave er å frakte væska opp til coilen. Denne typen gir en varmere damp, men avhenger at det er væske nok i tanken til at veken ligger i den. Rommer 2,8ml. Vivi Nova kommer i STV utgave (metall kropp) og mini versjon (2,0ml)
Disse tankene har normalt ikke luftkanaler i bunn, så denne avhenger av at batteriet/modden du bruker har dette, ellers blir det veldig tett og vanskelig å suge opp dampen. I tillegg har du mulighet til å skifte ut drip-tippen på disse tankene. Tankene kommer i mange forskjellige farger.
Skru av topp-lokket på disse for å fylle.

Normal Vivi Nova (2,8ml)

Vivi STV (2,8ml)

Mini Vivi Nova (2,0ml)
_____________________________________________________________________________



Kanger Protank
Kangeren har bunncoil, det vil si at coilen ligger i bunnen av tanken. Veken på disse tankene går igjennom coilen og såvidt ut i tanken. Her får du med deg siste dråpe av væske. 2 store gode luftekanaler i bunn så du slipper å tenke på at batteriet/modden har lufting. Veldig fint design på disse tankene. Det finnes 2 stk, V1 og V2. V1 har du ikke mulighet til å skifte drip-tip på, denne muligheten kom først på V2. Personlig så synes jeg V1 ser veldig mye bedre ut.
Tanken rommer 2,5 ml. For å fylle tanken, må den av batteriet og snus på hodet. Hele bunne skrues av, og du fyller mens den er på hodet. Skru på bunn igjen og sett på batteri.


Kanger Protank Versjon 1





Kanger Protank Versjon 2
_______________________________________________________________________________

Personlig konklusjon:

Jeg synes uten tvil at Kanger Protank V1 er det beste tanken. Den har en mye bedre luftgjennomstrømning og gir mye god damp.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Ang Kanger-tankene så liker ikke jeg disse pga de smaker fortere svidd. Men det er det eneste negative jeg kan komme med. Super-tanker ellers :) Jeg holder meg til Vivi Nova-tanker :) De snur jeg bare litt opp-ned før eller etter jeg damper og opplever aldri svidd smak.

RL

Jie Janet sa...

I believe vfeng 230W is one powerful ecig starter kit, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, fumytech vendetta rda works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick and we vape it all the time.

VooPoo sa...


VOOPOO was established in 2014. After the acquisition of the U.S. brand WOODYVAPES in 2017, VOOPOO company officially entered the e-cigarette industry, and has developed rapidly with innovative products and good sales performance all over the world.